Danilo Markočič se je sestal s predstavniki MNK Izola

Danilo Markočič se je danes sestal s predstavniki MNK Izola. Erik Toth, predsednik kluba, in ostali člani upravnega odbora, so se mu zahvalili za vse, kar je bilo storjeno v preteklih štirih letih.

Izola, 17. 11. 2022 - Danilo Markočič se je danes sestal s predstavniki MNK Izola.  Erik Toth, predsednik kluba, in ostali člani upravnega odbora, so se mu zahvalili za vse, kar je bilo storjeno v preteklih štirih letih: člani kluba pridno uporabljajo prenovljene slačilnice, treningi so na dveh manjših igriščih, kjer je bila postavljena nova umetna trava, sedaj veliko prijetnejši, veselijo pa se tudi asfaltiranja površine pred vhodom.
Spregovorili pa so seveda tudi o načrtih za prihodnost.  Za nemoten potek treningov, še posebej v zimskem času, je nujno potrebna namestitev ustreznih reflektorjev, ob prihajajoči 100. obletnici kluba pa bi si želeli tudi zamenjavo trave na glavnem igrišču, saj je obstoječa že dodobra zdelana. Dogovorili so se, da se omenjeni investiciji vključita v predlog občinskega proračuna za leto 2023.


Danilo je nato pozdravil ekipo U15, jim zaželel vso srečo na vseh tekmah in jim celo pokazal nekaj svojih trikov z žogo.