Danilo Markočič in Izolska županova lista oddali podpise podpore za kandidaturo

Izola, 11. 10. 2022 – Danilo Markočič je danes s kandidatkami in kandidati z Izolske županove liste oddal zbrane podpise podpore volivk in volivcev za kandidaturo za župana Občine Izola in za člane občinskega sveta na prihajajočih lokalnih volitvah.

V manj kot dveh tednih od uradne najave ponovne kandidature za župana je Danilo Markočič kot neodvisni kandidat zbral več kot zadostno število podpisov podpore volivk in volivcev tako za kandidaturo za župana kot tudi za člane občinskega sveta. Zbrane glasove podpore je danes predal volilni komisiji v družbi nekaterih kandidatk in kandidatov z Izolske županove liste, na kateri je 21 imen, ki s svojo strokovnostjo, zagnanostjo in prepoznavnostjo tvorno prispevajo k razvoju Izole.

Ob vložitvi podpisov podpore se je Danilo Markočič zahvalil vsem občanom in občankam za njihov čas in zaupanje, ki so ga z oddajo glasov izkazali tako njemu kot kandidatom na listi. »V čast mi je, da sem prejel tolikšno podporo Izolank in Izolanov, saj mi to daje še dodaten zagon za uresničitev vseh zadanih ciljev. Zdaj vem, da je ambiciozen program, ki smo si ga zastavili, edini pravi odgovor.«