Tomaž Petvar

Sem štiriinštiridesetletni Izolan, ki je s srcem predan Izoli in morju, ki jo obdaja. Sem namreč kmet in ribič, zato večino svojega časa preživim ravno na morju.

Na področju ribištva sem zelo aktiven, saj sem obenem tudi predstavnik izolskih ribičev. V tej vlogi sem že nekaj let in lahko rečem, da sem si v tem času nabral kar nekaj izkušenj, predvsem pa vložil veliko truda v izboljševanje in nadgrajevanje položaja ribičev v Izoli. Z veseljem lahko rečem, da je bilo na tem področju v preteklih štirih letih narejenega veliko, predvsem pa so vse aktivnosti temeljile na korektnem in dobrem odnosu ter medsebojni komunikaciji in usklajevanju. Ravno zaradi tega, ker si želim, da so pri vodenju mesta poudarjeni skupni cilji, ki so obenem usmerjeni v reševanje vsakodnevnih ovir in težav občanov, sem se pridružil Izolski županovi listi. Menim, da si Izola, naše čudovito ribiško mesto, zasluži le najboljše.

Menim, da si Izola, naše čudovito ribiško mesto, zasluži le najboljše.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM