Simon Felda

Rodil sem se 6. 6. 1990 v Kopru in stanujem v Kortah. Po končani osnovni šoli, ki sem jo obiskoval sprva v Kortah in kasneje v Izoli, sem šolanje nadaljeval na Državnem tehničnem in trgovskem zavodu Žiga Zois v Trstu ter pridobil naziv gradbenega tehnika. Po končanem šolanju sem se zaposlil pri družbi Petrol d.d. v skladišču Sermin, kjer trenutno opravljam delo v kontrolnem centru kot vodja izmene. Že od malih nog aktivno sodelujem v Prostovoljnem gasilskem društvu Korte, zadnja leta pa sem aktiven tudi v Gasilski zvezi Izola. Sem družaben in delaven človek, v prostem času igram harmoniko, nekaj let pa sem bil tudi član klape Semikantá. V letošnjem letu sem postal oče, kar je še dodatno popestrilo in obogatilo moje življenje.

 

V lokalnem okolju sem že sedaj zelo aktiven, zato sem se letos odločil, da se pridružim Izolski županovi listi, da s svojimi idejami, predlogi in aktivnostmi pripomorem k razvoju podeželja, gasilstva in vključevanju mladih v različne aktivnosti. Zavzemam se tudi za spodbujanje mladih kmetov na podeželju in promocijo le teh ter razvoj turizma v izolskih vaseh.

V lokalnem okolju sem že sedaj zelo aktiven, zato sem se letos odločil, da se pridružim Izolski županovi listi.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM