Martina Soban

Rojena sem leta 1974 v Kopru. Otroštvo in mladost sem preživela v Novi Gorici in Vrtojbi, od koder sem vsako poletje odhajala na počitnice v Izolo, ki je tako postala moj drugi dom.

Odločitev, da se vrnem v Izolo, sem sprejela, ko sem se po končanem študiju medicine v Trstu prijavila na specializacijo iz pediatrije za koprsko regijo.

Po zaključeni specializaciji sem se sprva zaposlila v ZD Koper, od leta 2012 pa delam kot pediatrinja v ZD Izola.

Svoje delo rada opravljam in rada imam stik z ljudmi, s katerimi se dnevno srečujem. Poznam težave, ki tarejo predvsem mlade in družine z otroki.

Sem tudi mama dveh odraščajočih mladostnikov in si tako za njiju kot tudi za vse mlade v Izoli želim, da bi se v našem mestu dobro počutili, bili varni in imeli idealne pogoje za razvoj na vseh področjih življenja. Menim, da je pri mladih pomembno tudi kakovostno preživljanje prostega časa.

Izola s svojim zaledjem je čudovito, prijazno in perspektivno mesto. Verjamem, da lahko z našim programom ohranimo tisto, kar je bilo do sedaj dobrega narejenega za njene prebivalce in ga nadgradimo z novimi idejami in vizijami.

Za vse mlade v Izoli si želim, da bi se v našem mestu dobro počutili, bili varni in imeli idealne pogoje za razvoj na vseh področjih življenja.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM