Manca Vadnjal

Rodila sem se 27. 10. 1979. Sem mama, hčerka in sestra. Svoj prosti čas izkoristim za hojo po izolskih stranpoteh in za izlete po Sloveniji.

Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana teologinja in absolventka magistrskega študija Inkluzivne pedagogike ter medicinska sestra. Zaposlena sem kot strokovna sodelavka na področju pacientovih pravic in arhiva v Splošni bolnišnici Izola.

Kot občinska svetnica delujem od leta 2008, v tem obdobju sem bila članica Sveta zavoda Vrtca Mavrica, Krajevne skupnosti Jagodje–Dobrava, Odbora za družbene dejavnosti, Statutarno pravne komisije in Komisije za kmetijstvo in ribištvo.

Svojo vlogo v mestu vidim kot aktivno in menim, da lahko z razgibanim in strokovnim timom, predvsem pa s povezovanjem, rešimo marsikatero odprto vprašanje v naši občini. Poleg vprašanja degradiranih območij si v našem mestu najbolj želim rekreativnih in zelenih površin, kjer bi svoj čas preživljale družine, mladi rekreativci in otroci.

Svojo vlogo v mestu vidim kot aktivno in menim, da lahko rešimo marsikatero odprto vprašanje v naši občini.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM