Klemen Toth

Rodil sem se v Izoli in tukaj tudi živim skupaj z mojo šestčlansko družino. Trenutno sem študent magistrskega študija zgodovine na Fakulteti za humanistične študije na Univerzi na Primorskem. Kot študent delam v turistično informacijskem centru (TIC) v Izoli, kjer pomagam pri informiranju tujcev z vseh koncev sveta o našem mestu in vseh njegovih znamenitostih. Za pridružitev Izolski županovi listi sem se odločil, ker me kot mladega občana Izole zanima, v katero smer vodi razvoj kraja, v katerem sem odraščal.

Zavedam se, da sem v primerjavi z drugimi člani liste še mlad in precej neizkušen. Kljub temu pa sem prepričan, da vsi vidimo dosežke Danila Markočiča v prvem mandatu, ki so očitno izboljšali tako samo mesto kot življenje v njem. Verjamem pa, da lahko Izolo še izboljšamo in izpopolnimo s številnimi projekti, ki bodo naše majhno mesto naredili še bolj svetovno poznano. Kot mlad član Izolske Županove Liste bom pozornost posvečal predvsem mladim, saj me žalosti, da se nadarjeni in nadobudni posamezniki izseljujejo iz naše občine in žanjejo uspehe drugje.

Kot mlad član IŽL bom pozornost posvečal predvsem mladim, saj me žalosti, da se nadarjeni in nadobudni posamezniki izseljujejo iz naše občine.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM