Elvis Čatić

Rojen sem aprila 1979. Po poklicu sem gradbenik. Zaposlen sem kot svetovalec na področju projektiranja in gradbeništva, opravljen imam tudi izpit za mediatorja na področju gospodarstva oziroma gradbeništva. Pri svojem delu se že več kot dvajset let srečujem z ureditvijo prostora v Izoli, predvsem pa na izolskem podeželju. Trenutno sem član Odbora za okolje in prostor. Moje delo je podkovano z znanjem in strokovnostjo. Situacija prostorskih aktov v občini Izola mi je poznana in številni občani se pri reševanju prostorske problematike za strokovno pomoč obrnejo name.

Želja, da se v naši občini čim prej uredi situacija ravno na tem področju, me je spodbudila, da nadaljujem začrtano pot. S svojimi izkušnjami bi rad še bolj aktivno prispeval k nadaljnjem razvoju našega mesta. Prizadeval se bom za hitrejše in lažje birokratske postopke pri pridobivanju listin za uresničevanje in reševanje prostorske problematike občanov Izole tako v mestu kot tudi na podeželju.

Prepričan sem, da sem kot svetnik lahko glas posameznikov ali skupine občanov, ki imajo dolgoletne težave na področju urejanja prostora.

Situacija prostorskih aktov v občini Izola mi je poznana in številni občani se pri reševanju prostorske problematike za strokovno pomoč obrnejo name.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM