Dušan Kitić

Rodil sem se leta 1971 v Novem Sadu, kjer sem končal nižjo in srednjo glasbeno šolo ter diplomiral na Akademiji umetnosti Novi Sad.

Leta 2000 sem preselil v Slovenijo in se zaposlil na Glasbeni šoli Koper, Podružnica Izola ter pričel s poučevanjem klarineta in saksofona. Ves čas živim in delam v Izoli. Od leta 2015 sem predsednik Kulturnega društva Pihalni orkester Izola, s katerim imamo uspešne nastope v Izoli in s ponosom predstavljamo Izolo tudi izven slovenskih meja. Poleg poučevanja v šoli sem inštruktor joge in pred leti sem začel z vodenjem vadbe joge na Univerzi za tretje življenjsko obdobje Izola. To počnem še danes.

Izolski županovi listi sem se pridružil v želji, da skupaj razširimo nadaljnji kulturni razvoj našega mesta. Menim, da lahko s svojimi izkušnjami na področju kulture veliko prispevam, in prizadeval si bom za spodbujanje kulturnih društev in dejavnosti ter medgeneracijskega sodelovanja. Da bomo Izolani ponosni na naše mesto.

Menim, da lahko s svojimi izkušnjami na področju kulture veliko prispevam.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM