Alida Hribar

Rodila sem se 7. 1. 1981. Po poklicu sem diplomirana ekonomistka. Od nekdaj živim in delam v Izoli.

Svoje delovne izkušnje sem si od 19. leta starosti zgradila v Javnem podjetju Komunala Izola, v katerem sem delovala na več različnih področjih in si tako pridobila znanje za obvladovanje celotnega sistema dela. Trenutno opravljam delo vodje delovne enote, obenem pa sem članica Nadzornega sveta omenjenega podjetja.

Že od otroštva sem zagnana športnica, zato mi ekipno delovanje in medsebojno spodbujanje dajeta le še dodaten zagon za premikanje meja. S tem mišljenjem in namenom sem pristopila na Izolsko županovo listo, saj sem v njej prepoznala ekipo, ki deluje složno, načelno in je pozitivno naravnana. Sodelovanje z Občino Izola je bilo v zadnjih letih vedno produktivno, zastavljeni projekti za razvoj Izole so bili zdravi, realni in predvsem uresničljivi. Zato sem prepričana, da bomo v Izoli nadaljevali pozitivno zgodbo in izpolnili pričakovanja vseh Izolanov.

Že od otroštva sem zagnana športnica, zato mi ekipno delovanje in medsebojno spodbujanje dajeta le še dodaten zagon za premikanje meja.
Ne le kaj, tudi kako
Naš slogan “Ne le kaj, tudi kako!” ni naključno zasnovan. Je skupek vsega, kar predstavljamo in za njim trdno stojimo. To odraža tudi naš ambiciozen, a uresničljiv program, kjer so zajete vse družbene skupine v naši občini.
SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM